Menu

Dé specialist in schoonmaak en huishoudhulp

VN Clean is een schoonmaakbedrijf dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons dan ook toegelegd op schoonmaak voor particulieren met dienstencheques. Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

U kunt bij ons terecht voor professionele schoonmaakartikelen, veiligheidsschoenen en werkkledij. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop voor een overzicht van onze producten en de laatste nieuwe promoties en acties.

Ontvang je de informatie liever rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief.

Zaakvoerster Natalie Vanslembrouck heeft ruim 9 jaar ervaring in het vak en werkt samen met het beste personeel, dat tevens over de nodige ervaring beschikt. Samen kunnen wij onze klanten de beste service verlenen.
Heeft u interesse om ons team te versterken neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Onze materialen en producten

Wij gebruiken professionele materialen en voor elke behandeling gebruiken we de geschikte producten, met technische en professionele bijstand.

Onze prijzen en offertes

Onze offertes, die gratis en gedetailleerd zijn, worden u steeds zo snel mogelijk bezorgd. Onze prijzen worden bestudeerd in overeenstemming met uw noden en zijn aangepast aan uw budget.

Indien u nog vragen heeft of bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.